Pedicurepraktijk Maansteen
Marion van de Ven
Maansteen 21
5629 HM Eindhoven
040-8420505
info@pedicurepraktijkmaansteen.nl
www.pedicurepraktijkmaansteen.nl
KVK 17271803

Welkom op mijn site

Openingstijden
Van maandag tot en met vrijdag behandelingen alleen op afspraak.

Verhinderd?
Als u uw afspraak wilt verzetten of annuleren, doet u dit dan tenminste 24 uur van tevoren, dan kunnen we een nieuwe afspraak maken.

Iemand origineel verrassen met een cadeaubon bij een speciale gelegenheid of gewoon omdat iemand het verdient?

Denk dan eens aan een cadeaubon voor een voetbehandeling bij de pedicure.

Een glimlach begint bij uw voeten

 

Mijn Specialiteiten
 

Cryotherapie

Penetrating Jet Freezing met de CryoPen
Supersnel, vrijwel pijnloos en definitief weg met wratten!

Wat is Cryotherapie? Cryo betekent bevriezen.
Het gecontroleerd vernietigen van ongewenst weefsel door nauwkeurige toepassing van bevriezing wordt in de medische wereld Cryotherapie genoemd. Door bevriezing vindt weefselbeschadiging plaats, het bevroren huiddeel sterft af en wordt vervangen door nieuwe gezonde huid.
Het bevriezen met de CryoPen heet Penetrating Jet Freezing. Onder hoge druk (55bar) komt een straal vloeibaar N2O-gas van -89įC vrij via een microfijne applicator. Met deze technologie kan men tot op de millimeter nauwkeurig werken en diep in het te verwijderen weefsel doordringen, zonder de omliggende huid te beschadigen.
Daarom zijn behandelingen met de CryoPen nagenoeg pijnloos (met name bij kinderen een groot voordeel) waardoor langer en dieper effectief behandeld kan worden en lokale verdoving niet nodig is. De penetratie van de vrieskracht is ca. 1 millimeter per 5 seconden, de behandeling duurt slechts 30-45 seconden, meestal volstaan 2 tot 3 behandelingen om een succesvol resultaat te bereiken. Er is geen nazorg nodig want er ontstaan geen blaren of wonden.
De meeste cliŽnten ervaren alleen tijdens de behandeling een prikkelend gevoel, maar daarna niet meer.

De Cryotherapie is in de pedicurepraktijk goed te gebruiken voor het effectief verwijderen van voetwratten. Een wrat (verruca vulgaris) is een harde, eeltachtige vergroeiing van de opperhuid met een bloemkoolstructuur welke wordt veroorzaakt door het HPV (humaan papillomavirus). Het virus kan de huidcellen aanzetten tot snelle deling waardoor een wrat ontstaat.
HPV wordt overgebracht door direct huidcontact en op vochtige oppervlakken kan het virus intact blijven en overgebracht worden. Het risico op besmetting neemt toe wanneer er een wondje in de huid is. Omdat kinderen nog geen afweerstoffen hebben tegen dit virus, hebben zij er het meeste last van.
De Cryotherapie is ook goed inzetbaar om ouderdomsvlekken en fibromen te behandelen.

 

 

Afspraken
Handige links
Gastenboek

Bereikbaarheid:
U kunt me natuurlijk altijd bellen, maar tijdens een behandeling kan ik de telefoon niet opnemen. U kunt dan een boodschap inspreken op het antwoordapparaat. Spreek uw naam en telefoonnummer duidelijk in, en u krijgt zo snel mogelijk een telefoontje terug, of stuur een e-mail

 
 

U loopt weer met een glimlach !